Inte riktigt som planerat…

Inte riktigt som planerat…

2020 är inte som det brukar. Ett litet virus vände upp och ner på en hel värld. För mig och min familj har COVID-19 dock bara varit en bisak. En bisak som man självklart skall ta med största allvar men vår värld hade redan rasat innan, det gjorde den 15 oktober 2019. Då kom samtalet jag inte önskar någon att få. Socialtjänsten hade varit och hämtat två av tre barn i skolan och helt plötsligt stod vi utan våra två äldsta söner och vi nekades all kontakt med dem. Till en början så var vi övertygade om att allt snart skulle vara löst. Det som påstods var ju fel. Det visade sig dock vara fel. Det tog 6 månader innan jag fick prata med dom och det tog 9 månader innan alla var hemma igen.

9 månader som varit de värsta i mitt liv. 9 månader av ständigt kämpande för att återförena vår familj. Räddningen förutom viljan att få hem barnen har varit garaget. Lyckan av att kunna åka till garaget och släppa allt en stund. Tänka på nått annat, bara fokusera på bilen där och då.

Men i måndags fick vi äntligen hämta hem det sista av barnen och vi är återigen en komplett familj. Även om processen bakom allt kvarstår med upprättelse så är alla mina underbara barn hemma igen!

Så när det väl blev klart med att NTA ställdes in 2020 så kändes det ändå rätt passande. Jag hade aldrig fått klart någon bil i tid. Men det kommer ju ett 2021 då skall jag stå på startlinjen. Förhoppningen är att ha en körbar bil om 65 dagar. 19/9 är det trackday på Kinnekulle det vore ett perfekt test. Det är en bra bit kvar dock. Men ännu finns det tid.

Dock är det ju som alltid. Motorsport är enormt kul men det kostar en slant. Min plan med att ordna sponsorer försvann i höstas, det fanns inte ork till det. Men jag har ett måtto. ”Hur svårt kan det va?” Så det är väl bara att köra på det mesta brukar ju ordna sig 🙂 Men är du sugen på att hjälpa till med mina tokiga idéer på nått sätt så tveka inte att höra av dig. Det finns alla möjliga sätt att hjälpa till, allt ifrån fysiskt arbete till pengar ja allt möjligt. Eller varför bara inte ett uppiggande sms.

Skulle nån vilja vara med på nått sätt så har ni mina uppgifter här nedan.

  • anders@alavik.se
  • 0738-305435

Mejla om du önskar bidra med något även swish funkar.